Ochrana osobních údajů

1. Osobní údaje

1.1. Zpracování osobních údajů

Provozovatel portálu Hotely.cz, společnost Szallas.hu Zrt., se sídlem Régiposta utca 9., 3525 - Maďarsko, Miskolc, IČ DPK HU 26721761, společnost zapsána na Krajském soudě "Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság" jako Registrační soud v Maďarsku, sp.zn. 05-10-000622, je oprávněn v souladu s příslušnými obecně platnými právními předpisy, zejména v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti zpracovat a uchovat informace a údaje, které mu pro účely zprostředkování objednávky poskytl (dále jen "Osobní údaje") a to zejména za účelem zprostředkování služby. Portál Hotely.cz je správcem všech Osobních údajů, které zpracovává. Osobní údaje nebudou poskytnuty žádné třetí straně kromě Ubytovacího zařízení a společností majetkově spjatých s Portálem Hotely.cz. Ubytovací zařízení se stává správcem osobních údajů poté, co je přímo nebo nepřímo obdrží prostřednictvím technického zpracovatele. Zpracování Osobních údajů pro Portál Hotely.cz provádí zpracovatelé, kteří jsou vázáni zpracovatelskou smlouvou. Každá ze stran je povinna poskytnout odpovídající ochranu Osobních údajů, aby bylo zabráněno jejich ztrátě, neoprávněnému přístupu, použití, vymazání a zveřejnění, a podle platných zákonů zpracovávat Osobní údaje způsobem, který zajišťuje odpovídající zachování důvěrnosti a bezpečnost Osobních údajů. Údaje získávané dle zákona budou zpracovávány po dobu uloženou zákonem, ostatní údaje maximálně po dobu 2 let od poslední objednávky Zákazníka. Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem správného poskytnutí objednané služby a za účelem přesnějšího nabízení vhodných doplňujících služeb.

1.2. Zasílání obchodních sdělení

Na e-mailovou adresu nebo telefonní číslo mohou být z portálů provozovaných společností Szallas.hu Zrt. zasílána zákazníkovi obchodní sdělení nabízející obdobné nebo navazující služby, pokud s tím zákazník nevysloví nesouhlas. Nesouhlas se zpracováním Osobních údajů může Zákazník vyjádřit na e-mailové adrese rezervace@hotely.cz, případně obchodní sdělení odhlásit prostřednictvím odkazu v něm zakotveném. E-mailová adresa bude zpracována po dobu 3 let od objednávky služeb prostřednictvím portálu Hotely.cz.

1.3. Přihlášení k odběru newsletteru?

Pro odběr newsletteru stránek hotely.cz se můžete přihlásit na hlavní stránce https://hotely.cz během procesu rezervace, jakož i prostřednictvím služeb zákazníkům na telefonním čísle +420 25 571 9123.

1.4. Odhlášení z odběru newsletterů

Odhlásit z odběru newsletteru lze odesláním e-mailu na adresu info@hotely.cz, telefonicky na čísle +420 25 571 9123, ve formě dopisu zaslaného poštou na adresu Hungary 3525 Miskolc, Régiposta utca 9., nebo kliknutím na odkaz "Odhlášení se z odběru". https://www.hotely.cz/odhlaseni-se-z-newsletter

1.5. Nahrávání telefonických hovorů>
Telefonické hovory s provozovatelem jsou z níže uvedených důvodů nahrávány. Zákazník je na takové nahrávání na začátku hovoru upozorněn a má tedy možnost proti takovému nahrávání vznést námitku.

V případě, že dochází k objednání služby prostřednictvím telefonního hovoru, provozovatel nahrává tento hovor za účelem dosvědčení, že došlo k vyjádření souhlasu s obchodními podmínkami a tedy i k uzavření smluvního vztahu.

Provozovatel také nahrává telefonní hovory z důvodu zkvalitňování služeb a prokázání tvrzení zákazníků spojené např. s uplatněním práv z vadného plnění.

Takové nahrávání a tedy zpracování osobních údajů je možné z důvodu oprávněného zájmu provozovatele a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení. Proti takovému zpracování máte možnost vznést námitku provozovateli, buďto přímo v rámci telefonického hovoru anebo dodatečně na kontaktní e-mailovou adresu provozovatele: rezervace@hotely.cz

1.6. Vaše práva